Élményt szállítunk!

Hamarosan újra indulunk! Ha kérdésed lenne írj nekünk! hello@velencebusz.hu150 perc / 3 900 Ft / személy

Velence-tavi körutazás

Mit fogsz látni

  1. Indulás a Velence Resort & SPA elől
  2. Rövid látogatás Vörösmarty szülőházánál egy kis betekintéssel
  3. Gyönyörű panoráma úton megközelítjük a Bence-hegyet , ahogy Vörösmarty présházat látogatjuk meg
  4. A Bence-hegyen rövid megálló a kilátó tetején
  5. Katonai Emlékpark Pákozd - 30 perc
  6. Visszaérkezés a Velence Korzóra

Mit fogsz kapni

Ha mindent látni szeretél akkor ezt a túrát Neked ajánljuk!
Velencéről indulunk és körbeutazunk a tó körül, ahol sok érdekességet tekinthetünk meg.
A túra hossza körülbelül 2,5 óra

A jegy ára 3.900 Forint

Foglalj járatot most!

 

Rólunk

Élményeket szállítunk! Megtaláltuk a Velencei-tó leghatékonyabb közösségi közlekedési eszközét, ez pedig nem más, mint a Budapest Tuk Tuk illetve a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület által közösen működtetett Velence Busz.
Már eddig is nagy sikere volt Velence különböző fontos pontjai között ingázó 14 személyes elektromos golfbusznak, - amely szintén egy vállalkozói összefogás eredménye - a folytatásban pedig egyről a kettőre lépünk és megduplázzuk a járművek számát, ráadásul bővítjük az elérhető helyszínek listáját is.

Továbbra is működik a helyi járatként funkcionáló busz, amely - csupán néhány megállót említve - a Velence Resort & Spa, a Velence Korzó, a VelecenBike Kerékpáros Kompetencia Központ, a Velencei Vízi Vár strand és a Hotel Juventus között jár. A buszok keddtől vasárnapig közlekednek, minden egész órakor a Velence Resort & Spától indulnak, és minden óra 30 perckor jönnek vissza a VVV strandtól. A busz helyi lakosok és turisták számára is igénybe vehető, 200 forintért válthatnak rá jegyet, az ár pedig független attól, hogy csak egy megállót megyünk, vagy egész Velencét körbebuszozzuk.

A menetrend szerinti jármű mellett forgalomba állítunk még egy 17 személyes golfbuszt, amely külön megrendelésre közlekedik, a csomagban pedig három helyszín közül lehet választani. Rendelhetünk buszos túrát a pákozdi Katonai Emlékparkba, az Agárdi Pálinkafőzdébe, valamint az agárdi L. Simon Borászatba. A csomag tartalmazza az utazást, valamint a programokat a helyszínen, mint például bor-, vagy pálinkakóstolást, bemutatót, sétát az Emlékparkban. A csomagajánlatok árai 2900 Ft/fő-től kezdődnek.

Folyamatosan frissülő információ:
facebook.com/velencebusz
velencebusz.hu
További partnereink:
VelenceBike Kerékpáros Kompetencia Központ
Velence Resort & Spa
Élményeket szállítunk!
A Velence Tó környékén a 17 fős elektromos busszal szinte bárhova könnyedén eljuthatunk. Mi több túráinkat nagy gonddal állítottuk össze, ami megmutatja a tókörüli látnivalókat és érdekességeket.
Túráink mellett akár csoportos utazásokat is örömmel teljesítünk, legyen az akár baráti társaság vagy céges program.