Élményt szállítunk!

Hamarosan újra indulunk! Ha kérdésed lenne írj nekünk! hello@velencebusz.hu120 perc / 5 400 Ft / személy

Velence bortúra - Látogatás az L. Simon borászatba

Mit fogsz látni

  1. Indulás a Velence Resort & SPA elől vagy ahonnan szeretnéd
  2. A Velencei-tó déli partján haladva Agárdig robogunk az L. Simon borászatba, ahol borkóstolóval és finom falatokkal várunk

Mit fogsz kapni

Igazi festői környezet, finom borok, jó társaság! Mi kell több egy borkóstoláshoz...?

Borkóstoló program pincelátogatással (májustól októberig)

IN VINO VERITAS : A programban 6 féle bort kóstoltatunk, amit egy 2 cl-es köszöntő pálinka előz meg, ezt követi a pinceséta, majd a teraszon (rossz idő esetén zárt teremben) borászunk ismeretterjesztő előadása mellett a borok kóstoltatása. (program ideje 2,5 óra).

A harapnivalóról sem feledkezünk meg ami házi mangalicazsíros kenyérfalatkákat lila hagymával, vagy sajttálat dióval és almával, friss kenyérrel.
A program végén vendégeinket a kívánt helyre szállítjuk.

A bortúrára bejelentkezés szükséges és minimum 10 fő esetén elérhető.

Foglalj járatot most!

 

Rólunk

Élményeket szállítunk! Megtaláltuk a Velencei-tó leghatékonyabb közösségi közlekedési eszközét, ez pedig nem más, mint a Budapest Tuk Tuk illetve a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület által közösen működtetett Velence Busz.
Már eddig is nagy sikere volt Velence különböző fontos pontjai között ingázó 14 személyes elektromos golfbusznak, - amely szintén egy vállalkozói összefogás eredménye - a folytatásban pedig egyről a kettőre lépünk és megduplázzuk a járművek számát, ráadásul bővítjük az elérhető helyszínek listáját is.

Továbbra is működik a helyi járatként funkcionáló busz, amely - csupán néhány megállót említve - a Velence Resort & Spa, a Velence Korzó, a VelecenBike Kerékpáros Kompetencia Központ, a Velencei Vízi Vár strand és a Hotel Juventus között jár. A buszok keddtől vasárnapig közlekednek, minden egész órakor a Velence Resort & Spától indulnak, és minden óra 30 perckor jönnek vissza a VVV strandtól. A busz helyi lakosok és turisták számára is igénybe vehető, 200 forintért válthatnak rá jegyet, az ár pedig független attól, hogy csak egy megállót megyünk, vagy egész Velencét körbebuszozzuk.

A menetrend szerinti jármű mellett forgalomba állítunk még egy 17 személyes golfbuszt, amely külön megrendelésre közlekedik, a csomagban pedig három helyszín közül lehet választani. Rendelhetünk buszos túrát a pákozdi Katonai Emlékparkba, az Agárdi Pálinkafőzdébe, valamint az agárdi L. Simon Borászatba. A csomag tartalmazza az utazást, valamint a programokat a helyszínen, mint például bor-, vagy pálinkakóstolást, bemutatót, sétát az Emlékparkban. A csomagajánlatok árai 2900 Ft/fő-től kezdődnek.

Folyamatosan frissülő információ:
facebook.com/velencebusz
velencebusz.hu
További partnereink:
VelenceBike Kerékpáros Kompetencia Központ
Velence Resort & Spa
Élményeket szállítunk!
A Velence Tó környékén a 17 fős elektromos busszal szinte bárhova könnyedén eljuthatunk. Mi több túráinkat nagy gonddal állítottuk össze, ami megmutatja a tókörüli látnivalókat és érdekességeket.
Túráink mellett akár csoportos utazásokat is örömmel teljesítünk, legyen az akár baráti társaság vagy céges program.